Salsiccia con fichi á la Ella
Olenkin jo aiemmin maininnut vähentäväni pastan ja perunan
syöntiä. Kokonaan en kyllä pysty niistä luopumaan, varsinkaan pastasta, joten kerran viikossa minulla on pasta päivä.
Tällä kertaa minulla teki ihan hirmuisesti mieli sitä pastaa, mitä ennen joulua
söin Helsingissä. Tavallisessa ruokakaupassa ei kovin hyvät näyttänyt nuo
bratwursti-valikoimat olevan, joten Saarioisten grilli wursti sai ajaa asiaansa
pastassani. Ei tullut saman makuista pastaa kuin, mitä Helsingissä söin, mutta
hyvää tuli silti.
Salsiccia con
fichi á la Ella
1 annos
1 viikuna
20 g baby
pinaattia
15 lehteä basilikaa
2 valkosipulin
kynttä
½ dl parmesan reggiano juustoa
oliiviöljyä
paistamiseen
hyppysellinen
suolaa
pippuria
½ dl paseerattua
tomaattiamurskaa
2,5 dl penne
pastaa
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Paloittele wursti pieniksi paloiksi. Paista oliiviöljyssä kypsäksi
wokkipannulla.
Pilko viikuna kuutioiksi ja silppua pinaatti ja basilika ja
lisää ne wurstin joukkoon pannuun. Raasta joukkoon valkosipuli ja lisää
tomaattimurska. Sekoita joukkoon kypsä pasta ja lopuksi parmesanjuusto. Lisää
lopuksi pippuria ja suolaa.
Koristele basilikanlehdillä ja parmesanilla.
Kommentit
Lähetä kommentti