Smooth...

Viimeinkin sain uudet lenkkarini postissa. Enpä ole niitä odottanut kuin vasta kaksi viikkoa. Oma oli kyllä vikani, sillä tilasin alun perin yhden koon pienemmät kengät kuin mitä vanhat lenkkarini olivat. Vanhat nimittäin tuntui siltä, että olisivat saaneet olla kokoa pienemmät, joten tietysti ajattelin, että sama pätee uusiin. En kuitenkaan ollut ottanut huomioon, että vaikka uudet lenkkarini ovat saman merkkiset Reebokin easy tonet kuin vanhat, niin nämä uudet ovat vielä sen lisäksi smooth fitit. No sain uuden koon ja sovittelin niitä sitten ja ovat muuten aikast smoothit ;). Tuntui taas niin oudolle kävellä niillä, sillä olin niin tottunut vanhoihini, joissa molempien kenkien toneista oli tullut ilmat pihalle. Toiseen kenkään oli syntynyt alipaine, jossa tone oli imeytynyt sisään päin ja toisessa taas ilma pääsi palaamaan takaisin sisään, joten jokaisella askeleellani kuului pieni ilman pihinä. Jos oli märkä keli, kuului puolestaan vesikuplien pulputusta ja ininää. Joten ehkä oli jo aika hankkia uudet.

Sitten kulutin päivääni laittamalla kynsiäni. Ihanaa puhaa © :D. Olin viime viikonlopulla saanut postissa Sanna Tara Nail Art & Beayty Studiolta tilaamani tuotteet ja koe testasin sitten glittereitä, strasseja ja siirtokuvia. Ihan edullinen ja hyvä kauppa niille, jotka tykkää kynsiä laittaa ja lisäksi asiakaspalvelu on ystävällistä :). No eipä noista minun kynsistä nyt mitenkään ihmeemmät tullut, mutta ovatpahan pirteän näköiset. (Alla olevassa kuvassa vasemman reunan kuvan kaksi oikeanpuoleista kynsitarrapakkausta tilaajalahjana.)




Niin, juu kuvaamataidon opinnoissa mentiin tosiaan tekemään niitä ”luolamaalauksia”. Tosin tehtiin ne koulun viereen asfaltille. Kuitenkin aiheena oli oma merkki, joka muodostettiin ensin risuista pöydälle ja sitten mentiin ulos maalailemaan. Kaikki oli hyvin helppoa siihen asti, kunnes opettaja pyysi kertomaan kurssikavereille omasta merkistä: mitä se esittää ja miten se syntyi ym. No jostain syystä minulla oli ollut mielessä risuvaiheessa siili, joka ehkä johtuu siitä, että olin edellisenä päivänä kuunnellet Röllin Elefantti Antti ja siili Suhonen –kappaletta ©, joten tässä nyt sitten taitaa olla minun taiteellinen tikkunäkemys siilistä ©





Kommentit

  1. Hienoilta ja hyviltä näyttää lenkkarit!
    Ja kynnet kans ;)

    Ai että kiva lukea blogia missä on paljon kuvia :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit