Ampumahiihdon maailmancup

The best cup-team ever! Thank u :)!
Go Norway, go! And jei Finland!
Viime viikolla oli Joensuu yhtä hulinaa! Kontiolahdella nimittäin järjestettiin ampumahiihdon maailmancupin kisat. Itsellänikin siis oli rooli näissä kisoissa ja olin toinen muksulan vastaavista. Muksula toimi cupissa viikonlopun ajan ja lauantaiaamuna töihin lähdettiin lähes avoimin suunnitelmin ja lähes yhtä avoimin mielin. Muksulaa ei oltu ennen järjestetty, joten aika soveltavalla meiningillä lähdimme sitä järjestämään opo-opiskelija Johannan kanssa.

Kaikki meni kyllä todella hyvin! Porukkamme oli todella kansainvälinen. Meitä oli yhteensä 19, joista 14 oli vaihto-opiskelijoita :). Lauantaina alkuun oli todella hiljaista ja vain muutama lapsi kävi meitä tervehtimässä. Miesten kilpailun alettua koko paikka hiljeni, joten menimme itsekin seuraamaan kisoja, mutta miesten kisan jälkeen riitti kyllä kävijöitä. En edes pysty arvioimaan kuinka monta Venäjän ja Suomen lippua maalailin ihmisen poskiin, niin lasten kuin aikuistenkin. Olisin myös jokseenkin rikastunut, jos olisin ottanut vastaan ne rahat, mitä aina yhden lipun maalaamisesta minulle tarjottiin :D. Hienosti pääsin myös hyödyntämään viiden sanan venäjän kielen taitoani! ;)


Tajolla cupissa oli poro- ja haskiajelua sekä moottorikelkkailua lapsille :).



Alakuvassa: Markkanen (Fin).
Lumimaalausta.
Pari vierailevaa tähteä kävi morottamassa :).
Lauantai-illalla kävin myös äidin ja isän kanssa syömässä. Rossossa ruokavalinta osui kyllä kaikin puolin oikeaan! Söin pizza pollo rochetton, jossa oli pizzarullan sisällä broileria, ananasta, bearnaiskastiketta, aurajuustoa ja juustoa. Lisukkeena oli viikunahilloketta, salaattisekoitusta yrteillä ja sitruunavinegretellä. Sanonpa vaan että Na-Mi! Eipä olisi ihan heti tullut mieleen laittaa bearnaiskastiketta pizzaan…

Lauantaina torstain ja lauantain kilpailujen palkintojenjako tapahtui Joensuun torilla, jossa oli myös erilaista ohjelmaa, kuten tulishow ja Wimme Saaren joikausta.
1. Bø (Nor), 2. Fourcade (Fra), 3. Peiffer (Ger).
1. Mäkäräinen ja 3. Laukkanen.

Muksulamme sai hoitoonsa myös maskotoinnin. Itsekin pääsin nallepuvun sisälle sunnuntaina ja VIP-alueen aitiopaikalla hurrasin, kun Kaisa Mäkäräinen otti kolmannen kultamitalinsa! Johanna oli miesten kisoissa maskottina ja itse toimin kisan loppuvaiheessa Johannan saattajana ja taas olin aitiopaikalla VIP-alueella näkemässä kuinka Norjan Johannes Bø © otti kolmannen kultamitalinsa näistä kisoista.
Minä nallepuvussa menossa kannustamaan Kaisaa kolmannelle kultamitalilleen.
Johannes Bø.
Uupunut kolminkertainen maailmancup voittaja.


Sain myös mukavalta venäläisnaiselta sunnuntaina kaksi magneettia, joista varsinkin toinen oli erityisen kiva. Olin aivan ihmeissäni, kun hän niitä minulle antoi. Tällä minun viiden sanan venäjän kielen taidollani ymmärsin naisen puheista ja eleistä, että magneetit olivat siitä hyvästä, kun lauantaina ja sunnuntaina maalasin hänelle Venäjän ja Suomen liput kasvoihin. Hänen lisäksi muksulassamme kävi kyllä paljon mukavia ihmisiä näiden kahden päivän aikana.


Hienosti saatiin koko porukka hoidettua muksula kunnialla loppuun ja ensi vuotta ajatellen tiedetään, mitä parannuksia halutaan tehdä.  - Thank you so much for whole Muksula team!!


Sunnuntai-illalla suuntasimme kaveriporukalla Sokos hotelli Kimmeliin juhlimaan onnistunutta cup-viikkoa. Siellä oli myös joitain julkkiksia, kuten edellä mainittu Bø © :D. Samaan kuvaan pääsin ja jotenkin se ilta ajautui siihen, että meikäläinen hän se siellä biletti Bøn ja hänen seurueen kanssa. Ilta oli ehkä tajuttomin ikinä! Maailman mestaruuskisoja 2015 odotellessa…


Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit