Night Run 12h Joensuu 2013



No minäpä sitten menin sinne areenalle sunnuntai-illalla hieman jälkeen klo kahdeksan. Klo kahdeksalta oli juoksu alkanut ja jäin sitä sitten seuraamaan. No kävi niin, että seurasin sitä seuraavat seitsemän tuntia. Ei kiinnostanut istua vain paikoillaan, joten jäinpä sitten toimitsemaan huoltopöytää, kun siinä niin kivaa oli kavereiden kanssa hengailla. Joskus siinä klo 21 läksin kotiin hakemaan kameraa, kun kuulin, että tilaisuudesta puuttui valokuvaaja. No eipä tullut kummoisiakaan kuvia, mutta tulipahan ikuistettua Night Run’in hetkiä.




Itsellekin tarttui mitali kaulaan. Anun kanssa saatiin moiset, kun huoltopöydän holhouksen ohella osallistuttiin myös juoksuun. Juostiin huimat 650! … metriä… :D. Yritettiin hieman energiaa kerätä, kun väsymys oli tuohon aikaan jo aika kova, kello nimittäin taisi olla jotain kahden tienoilla. Kello kolmelta saapui pelastava enkeli paikalle ja toi mäkkärin ravitsevaa aamuyöpalaa :P ©. Ei ole hamppari ehkä koskaan maistunut niin hyvälle. Varsinkaan kun viimeiseen puoleentoista vuoteen en ole syönyt kuin kolme hampurilaista. Nyt en muista enää yhtään syytä miksi en ole syönyt enemmän… xD
Puoli neljän maissa pääsin kotiin ja siinä lähemmäs puolta viittä vasta taisin nukahtaa. Oli hitusen tuota coca colaa tullut juotua yöllä, niin oli pikkaset kofeiinitärinät päällä. Aamulla, kun kello soi siinä puoli 7, muistan vain, että otin puhelimen käteen ja tuijotin sitä. En ymmärtänyt alkuunkaan, mikä kapistus se oli ja miksi siitä kuului niin järjettömän ärsyttävää ääntä. Torkun mennessä päälle, muistan, että olin todella onnellinen, että tuli hiljaista ja nukahdin saman tien uudelleen… Kännykkä edelleen kädessä… Kun kello soi uudelleen viiden minuutin kuluttua, tajusin vasta mistä oli kysymys. Klo 7 aamulla oli tarkoitus mennä takaisin areenalle kuvaamaan viimeinen tunti.


Eikä muuten ollut aamulla klo 7 zombeja radalla niin kuin olin ajatellut, kaikki näyttivät itse asiassa todella virkeille ja suurin osa näytti siltä, kun olisivat vasta alkaneet juoksemaan. Pisin matka, mikä juostiin 12 tunnissa, oli jotain lähemmän 130 kilometriä. Huh huh! Sanonpa vaan. Toiset juoksee kolme kilsaa, toiset satakolmekymmentä kilsaa…


Terveellinen tankkauspiste.
Siinä klo 9 aamulla areenalla oli kamat saatu kuntoon ja lähdettiin kotiin ja siinä klo 10 pääsin nukkumaan. Olisin halunnut nukkua ihan kunnon unet, mutta tuli pikku juttu minkä olin meinannut unohtaa kokonaan. Minulla oli sunnuntaipäivällä klo 14.15 vielä yksi rokumenttiesitys! Jonka meinasin ihan totaalisesti unohtaa! Katastrofi olisi ollut lähellä, jos niin olisi päässyt käymään, sillä kyseessä ei ollut ihan mikä tahansa leffa.. vaan Johnny Deppin © dead man – elokuva! Mutta rokumenteista lisää myöhemmin :).

Aamun tunnelimia.
Yli 11 tuntia juoksua takana.

Kommentit

Suositut tekstit