Ricottakookoslohi
1 kg kirjolohta
250 g ricotta
juustoa
1 dl kevyt
majoneesia
2 dl kookos
kermaa
65 g pecorino
juustoa raastettuna
½ punasipuli
hienoksi pilkottuna
korianteri
& chili -mausteseosta myllystä (SantaMaria)
1 limen
kuori ja mehu
kunnon
ripaus mustapippuria myllystä
kourallinen tilliä
kourallinen korianteria
kourallinen lehtipersilja
1 valkosipulin
kynsi hienoksi hienonnettuna
2 punaista
chiliä
Asettele lohi isoon uunivuokaan ja laita uuni kuumenemaan
175 asteeseen. Hienonnat yrtit ja chilit ja sekoita ne ja kaikki loput ainekset
yhteen isossa kulhossa. Tarkista maku. Kaada seos lohen päälle ja paista kala
uunin keskitasolla 35-40 min.
Tarjoa salaatin ja nuudeleiden kera.
Kommentit
Lähetä kommentti