Ricottakookoslohi

1 kg               kirjolohta

250 g             ricotta juustoa
1 dl                kevyt majoneesia
2 dl                kookos kermaa
65 g               pecorino juustoa raastettuna

½                   punasipuli hienoksi pilkottuna
                      suolaa
                      korianteri & chili -mausteseosta myllystä (SantaMaria)
1                    limen kuori ja mehu
                      kunnon ripaus mustapippuria myllystä
kourallinen    tilliä
kourallinen    korianteria
kourallinen    lehtipersilja
1                    valkosipulin kynsi hienoksi hienonnettuna
2                    punaista chiliä

Asettele lohi isoon uunivuokaan ja laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Hienonnat yrtit ja chilit ja sekoita ne ja kaikki loput ainekset yhteen isossa kulhossa. Tarkista maku. Kaada seos lohen päälle ja paista kala uunin keskitasolla 35-40 min.


Tarjoa salaatin ja nuudeleiden kera.



Kommentit

Suositut tekstit