Brunssivoffelit
Niinä aamuina, kun tulee nukuttua pitkään… niin pitkään,
että olisi periaatteessa jo lounasaika, suosittelen valmistamaan brunssin. On aivan
ihanaa nukkua pitkään, lähteä heti lenkille, palata kotiin, käydä suihkussa ja
laittaa pannu ja voffelirauta kuumaksi. Täydellisellä brunssilla pärjää
pitkälle päivään ja se käynnistää muutenkin päivän todella energiseksi.
Voffelit
noin 10 kpl
6 dl kevytmaitoa
4½ dl vehnäjauhoja
2 munaa
125 g margariinia
1½ tl leivinjauhetta
1½ rkl ruokosokeria
½ tl suolaa (yrttisuolaa, jos teet suolaisia)
Vinkki: Voffelitaikina säilyy jääkaapissa hyvänä muutaman
päivän, joten aina on mahdollisuus tehdä tuoreita voffeleita.
Brunssivoffelin
täytteet:
cheddarjuustoa raastettuna
makkaraa
paistettu kananmuna
suolaa
pippuria myllystä
rucolaa
kirsikkatomaattia
Paista makkarat ja muna pannulla. Makukysymys, mutta
parhaimman maun kananmunasta saa irti, kun keltuainen on vielä valuvaa. Mausta
kananmuna suolalla ja pippurilla.
Levitä cheddarjuusto voffelin päälle, lisää rucola,
kananmuna, puolitetut kirsikkatomaatit ja makkarat. Pirskottele päälle
yrttiöljyä. Tarjoa heti.
Kommentit
Lähetä kommentti