Karrrmivan hyvät Halloweenkuppikakut

Halloween on täällä ja meillä on kaveriporukalla ©pienet juhlat, jonne sitten olisi tarkoitus vielä nyyttäriperiaatteella syötävää. Teinpä sitten halloweenteemalla appelsiinisuklaakuppikakkuja ©. Koristeeksi ostin tiimarista huopaisia kissoja, joihin sitten liimapyssyllä liimailin cocktailtikut, jotta sain ne pysymään pystyssä kuppikakkujen päällä.


Halloweenin karrrmivan hyvät appelsiinisuklaakuppikakut:
Uuni 200 astetta                     
12 kpl (isoa)

1                    appelsiini

Raasta appelsiinista kuori (vain oranssiosa, muista myös pestä appelsiini todella huolella, jos kyseessä ei ole luomuappelsiini, ihan kannattaa käyttää lämmintä vettä ja juuresharjaa, jotta kaikki vaha lähtee appelsiinin päältä pois).

Lisää kuori kuppikakkumassaan ennen kuivia aineita.

Appelsiinivoikreemi:
350 g             tomusokeria
175 g             leivontamargariinia
3-4 rkl           tuorepuristettua appelsiinimehua

Keltaista ja punaista (tai oranssia) elintarvikeväriä (Dr.Oetker)


Vatkaa sähkövatkaimella tomusokeri ja margariini keskenään.

Purista appelsiinista mehut esim. mukiin.

Vatkaa joukkoon appelsiinimehu. (Kannattaa aloittaa kahdella ruokalusikallisella ja lisätä mehua puoli ruokalusikallista kerrallaan, jotta kreemistä ei vahingossa tule liian löysää. Lisää vettä niin kauan, että seos on edelleen koossapysyvää (ei siis saa valua), mutta on silti pehmeää ja helposti käsiteltävää)

Tipauttele väriaineita kreemiin oman mielen mukaan, siten että tulee kivan oranssinväristä. Kannattaa aloittaa parilla punaisella tipalla ja muutamalla keltaisella. Tipauta tippa kerrallaan ja katso mihin väri muuttuu, ettei tapahdu mitään peruuttamatonta :D.

Laita valmis kreemi pursotinpussiin ja puristele muffineille.


Kommentit

Suositut tekstit