Karrrmivan hyvät Halloweenkuppikakut
Halloween on täällä ja meillä on kaveriporukalla ©pienet juhlat, jonne sitten olisi tarkoitus vielä
nyyttäriperiaatteella syötävää. Teinpä sitten halloweenteemalla appelsiinisuklaakuppikakkuja ©.
Koristeeksi ostin tiimarista huopaisia kissoja, joihin sitten liimapyssyllä
liimailin cocktailtikut, jotta sain ne pysymään pystyssä kuppikakkujen päällä.
Halloweenin
karrrmivan hyvät appelsiinisuklaakuppikakut:
Uuni 200 astetta
12 kpl (isoa)
1 appelsiini
Raasta appelsiinista kuori (vain oranssiosa, muista myös
pestä appelsiini todella huolella,
jos kyseessä ei ole luomuappelsiini, ihan kannattaa käyttää lämmintä vettä ja
juuresharjaa, jotta kaikki vaha lähtee appelsiinin päältä pois).
Lisää kuori kuppikakkumassaan ennen kuivia aineita.
Appelsiinivoikreemi:
350 g tomusokeria
175 g leivontamargariinia
3-4 rkl tuorepuristettua
appelsiinimehua
Keltaista
ja punaista (tai oranssia) elintarvikeväriä (Dr.Oetker)
Vatkaa sähkövatkaimella tomusokeri ja margariini keskenään.
Purista appelsiinista mehut esim.
mukiin.
Vatkaa joukkoon appelsiinimehu. (Kannattaa aloittaa kahdella ruokalusikallisella ja lisätä mehua puoli ruokalusikallista kerrallaan, jotta kreemistä ei vahingossa
tule liian löysää. Lisää vettä niin kauan, että seos on edelleen koossapysyvää
(ei siis saa valua), mutta on silti pehmeää ja helposti käsiteltävää)
Tipauttele väriaineita kreemiin
oman mielen mukaan, siten että tulee kivan oranssinväristä. Kannattaa aloittaa
parilla punaisella tipalla ja muutamalla keltaisella. Tipauta tippa kerrallaan
ja katso mihin väri muuttuu, ettei tapahdu mitään peruuttamatonta :D.
Laita valmis kreemi pursotinpussiin ja puristele muffineille.
Kommentit
Lähetä kommentti