Harissakanapata
900 g broilerin
fileetä paloiteltuna
3 tl harissa
mausteseosta
7 rkl vehnäjauhoja
6 dl vettä
5 viip. aurinkokuivattuja
tomaatteja pieneksi pilkottuna
1 tlk kookosmaitoa
(luomu, 400 ml)
1 chili
paloiteltuna pieniksi kuutioiksi
1 limen
mehu + kuori
kourallinen
korianteria
kourallinen
lehtipersiljaa
runsas
kourallinen ruohosipulia
1 kevätsipuli
varsineen
korianteri
& chili rouhetta (Santa Maria)
suolaa
loraus
kalakastiketta
Valmista ruoka suureen uunin kestävään pataan. Kypsennä
broileripalat öljyssä kypsäksi. Lisää harissa, vehnäjauhot ja vesi. Laita uuni
kuumenemaan 150 asteeseen.
Lisää aurinkokuivatut tomaattipalat, kookosmaito, limen kuori
ja mehu, hienonnettu kevätsipuli ja loput mausteet. Kiehauta.
Siirrä pata uunin alatasolle ja anna hautua 30 min.
Tarjoa villiriisin ja tuoreiden yrttien kanssa.
Loppuun muutama kuva möksältä. Löysin aivan ihanan aarteen kirpparilta, ompelukonepöytä, josta tuli minulle kammariin uusi työpöytä. Kävin viikon aikana yhteensä kuudella kirpputorilla ja tein muitakin ihania löytöjä. Kammaria pääsi koristamaan myös ihana uusi sininen maljakko ja ehkä kaunein iltapäivän teekuppi.
Kommentit
Lähetä kommentti