Kengät puhtaaksi ihmesaippualla!

Otsikko kertoo kaiken. Converseni ovat olleet niin tajuttoman likaiset ja olen pääni puhki pohtinut, miten saisin ne taas puhtaaksi. Jäi nimittäin vähän  huonolle hoidolle wet blockerin käyttö syksyllä ja nyt keväällä ja se kyllä kostautui. Yhdestä blogista sain kuitenkin vihiä tästä aivan mahtavasta tuotteesta, jota en meinannut löytää mistään!

Nettisurffailun jälkeen löysin sitä kuitenkin yhdestä saksalaisesta nettikaupasta, josta alkuun hieman jännitti tilata. Nettisivut kuitenkin vaikutti ihan fiksuilta ja kaikki asiat siellä oli mielestäni esitetty asian mukaisesti, ja minä niin kovin halusin tätä saippuaa. Tein tilauksen ja kolmen arkipäivän kuluttua ilmoitettiin, että tilaus on matkalla. UPS:n lähettilään mukana tuli ihan kotiovelle asti. Puhelinnumeron ilmoittaminen tarvitaan UPS-lähettiä varten, ovikoodia ei tarvitse antaa, sillä lähettiläs voi soittaa, kun on oven takana. Paketin seurannasta pystyi seuraamaan, missä paketti liikkui ja myös itse sain sitä kautta viestin UPS:ltä, kun olin unohtanut ilmoittaa puhelinnumeroni.

Tässä kokemuksia ja tuloksia ihme saippuasta nimeltä Jason Markk. Uh! Noin komealla nimellä varustettu tuote on pakko olla hyvää ;).

Ostin aloitus paketin, jotta sain kuvassa olevan harjan. Se ei varmaan ole välttämätön, mutta ajattelin, etten riskeeraa kankaan vaurioitumista vaan siksi, että käytin vääränlaista harjaa.

Harja dipattiin veteen, johon kaadettiin saippuaa. Sen jälkeen harja dipattiin uudelleen veteen. Ja ei kun pesemään! Saippua vaahtosi ja oli miellyttävän tuoksuista. Bonuksena huomasin, että pakkauksessa lukee: 98,3 % luonnollisia aineita ja tuote on täysin biohajoava. Vaahto pyyhittiin kostealla rätillä pois ja kenkien annettiin kuivua ilmassa. Pesin myös narut, mutta metallista tulleet tummat tahrat eivät saippualla lähteneet.

Lopputuloksena puhtaat, hyvälle tuoksuvat kengät. Lopuksi suihkuttelin päälle wet blockeria, jotta kengät pysyisivät puhtaina. Saippua oli todella riittoisa! Tuolla pikkupullolla pestään varmasti vielä kymmenen kertaa. Ainakin!


Ennen.
Jälkeen.  

Kommentit

Suositut tekstit