Helppoakin helpommat kana-kirsikkatortillat
31.10. Petkeljärven kansallispuisto. |
6:lle hengelle
6 isoja täysjyvätortillalettua
(tai itse tehdyt)
600 g kanaa
piri piriä
timjamia
suolaa
mustapippuria
1 avokado
3 tomaattia
kurkkua
turkkilaista jogurttia
tuoretta pinaattia
aurajuustoa
Kana:
Kuumenna pannu ja
lisää margariini. Paista kanapaloja täydellä teholla toiselta puolelta, jotta saavat
väriä pintaan. Käännä kanat ja alenna lämpötilaa hieman alle puoleen maksimista
ja peitä kannella. Anna hautua kypsäksi. Mausta suolalla, pippurilla, piri
pirillä ja timjamilla (maustetta voi laittaa ihan reilusti! ;) ).
Lämmitä letut mikrossa ja täytä (tai täytä sitä mukaan kun niitä omalta pannulta valmistuu). Levitä letuille
jogurtti, pinaattia, tomaattia, kurkkua, avokadoa, kanaa, kirsikkahilloa ja
aurajuustoa murustettuna. Kääri ja syö ;).
31.10. Petkeljärven kansallispuisto.
Aivan ihania kuvia taasen<3
VastaaPoista