Helppoakin helpommat kana-kirsikkatortillat

31.10. Petkeljärven kansallispuisto.
6:lle hengelle

6                    isoja täysjyvätortillalettua (tai itse tehdyt)
600 g             kanaa
                      margariinia paistamiseen
                      piri piriä
                      timjamia
                      suolaa
                      mustapippuria
1                    avokado
3                    tomaattia
                      kurkkua
                      turkkilaista jogurttia
                      tuoretta pinaattia
                      kirsikkahilloa
                      aurajuustoa

Kana:
Kuumenna pannu ja lisää margariini. Paista kanapaloja täydellä teholla toiselta puolelta, jotta saavat väriä pintaan. Käännä kanat ja alenna lämpötilaa hieman alle puoleen maksimista ja peitä kannella. Anna hautua kypsäksi. Mausta suolalla, pippurilla, piri pirillä ja timjamilla (maustetta voi laittaa ihan reilusti! ;) ).


Lämmitä letut mikrossa ja täytä (tai täytä sitä mukaan kun niitä omalta pannulta valmistuu). Levitä letuille jogurtti, pinaattia, tomaattia, kurkkua, avokadoa, kanaa, kirsikkahilloa ja aurajuustoa murustettuna. Kääri ja syö ;).

 31.10. Petkeljärven kansallispuisto.

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit