Pääsiäinen

Ken tarkkaan katsoo, ilahtuu :)
Pääsiäislomilta olen palailemassa ja junassa istuskelen ja tylsistys kuoliaaksi. Kotona, Salossa tuli pääsiäinen vietettyä perheen ja kavereiden kanssa. Pitkäperjantaina oli meno päällänsä, kun kaveri© järjesti Ranska-teemaiset bileet. Huisin hauska ilta oli se ilta.


Pääsiäisteeman mukaisesti lammasta tuli syötyä. Sitä oli kyllä aivan liian vähän! Äiti oli tehnyt revittyä lammasta granaattiomenalla! © Na-Mi!!!! Lisäksi oli uunissa kypsytettyä piimäjuustoa ja kukka-parsakaaligratiinia. Tästä eivät kyllä ruuat enää parane.

Kaiken maailman tirriäistä ja briidua tuli bongailtua. Naapurin pellolla oli joutsenparvi ruokailemassa pari päivää ja niistä kävin kuvia napsimassa. Töyhtöhyyppä ja palokärkikin tulivat myös bongattua. Lisäksi tuli pienen suloisen © kanssa katseltua todella, todella kauan monia muura-muurahaisia :D.


 Talviturkkikin tuli heitettyä pois viime sunnuntaina (vaikka talvella on kyllä tullut useampaakin otteeseen käytyä avannossa, mutta sehän ihan eri asia). 15 kilometriä pyöräilin ensin mökille ja sitten hyppäsin veteen ja siitä äkkiä kuumaan saunaan! Heidin © kanssa kävin myös tänään (keskiviikkona) uudelleen uimassa. Oli kyllä niin kiva viimeinen päivä kotona. Istuimme Heidin kanssa vain laiturilla auringosta nauttien ja häröjä puhellen ja odoteltiin, että sauna lämpenee. Sen jälkeen lähdimme isän kanssa syömään.
Heidhnpis



Kommentit

Suositut tekstit