Luetuimmat blogitekstit

Blogia on tullut kirjoitettua jo jonkin aikaa. Alun perin sen tarkoitus oli toimia kanavana, jonka avulla perheeni sai tietoa toiminnastani, kun muutin opiskelemaan Joensuuhun ja samalla sen oli tarkoitus toimia rakkaan harrastukseni, ruuanlaiton, alustana. Sittemmin blogin tarkoitus on kallistunut enemmän jälkimmäisen syyn puoleen. Aikaa on vierähtänyt hyvä tovi ja tekstejä on syntynyt ajasta riippuen enemmän tai vähemmän. Hiljaiseloakin olen pitänyt aina oman tarpeeni mukaan. Jopa hiljaiselon aikana blogissani on käynyt ahkerasti vierailijoita, noin 600 henkeä kuussa. Rakkaat kiitokset siitä!

Muuramenjoki

Hiljaiselojen aikana onkin ollut hyvä tilanne seurata, mitkä blogini tekstit muodostuvat luetuimmiksi. Olenkin päättänyt tehdä kolme uudelleen postausta näistä aiheista lähiaikoina. Tulevat aiheet ovat mielestäni mielenkiintoisia ja niistä yksi ei yllättänyt minua ollenkaan: tiesin, että joku on varmasti tehnyt saman mokan kuin minäkin! :D Odota niin saat tietää, mikä se oli… tai ehkä saatat jo arvatakin.


Toinen aihe on minulle erittäin mieluinen, sillä aiheeseen liittyvää ruokaa kokkaan suhteellisen usein. Se on intohimoni ja olen lukenut siitä paljon kirjallisuutta ja parhaillaan luvun alla onkin tämän ruuan aatelia. Tämän kyseisen ruuan kokkauksessa haluisin olla niin paras kuin ikinä vain suinkaan pystyn olemaan. Se on arkiruokaa, juhlaruokaa, illanistujaisruokaa, pikaruokaa, lohturuokaa – ihan kaikkea! Kolmannen aiheen uudelleen postaus vaatiikin sitten harkintaa, että milloin. Sen tuloksena syntyvä ruoka, herkku, on sen verran iso, että olisi kiva tarjoilla sitä muillekin. Itselle siinä on turhan paljon syömistä. 

Saarenlahti, Muurame.


Kommentit

Suositut tekstit