Hedelmäinen kanasalaatti
Jahas! Se on vuosi taas vaihtunut. Onneksi itse en vielä
vanhene seuraavaan puoleen vuoteen ;). Syksy meni ihan huimaa vauhtia ja työt
pitivät kiireisenä. Joensuussa tuli käytyä kavereita moikkailemssa ja
kotonakin, Salossa on tullut piipahdettua pari kertaan. Näköjään viimeksi, kun
on tänne tullut päiviteltyä, on ollut (kuvista päätellen) vielä kesä :D. Kesää
onkin hyvä muistella raikkaan salaatin kautta:
Hedelmäinen
kanasalaatti:
Valitettavasti nyt ei ole kovin paljon mittoja ja määriä
antaa, kun olen nälän mukaan heittänyt aineksia joukkoon…
100-150g/hlö broilerinrintafilettä
oliiviöljyä
paistamiseen
1 vihreä
omena
1 päärynä
kirsikkatomaatteja
rucolaa
½ avokado
aurajuustoa
murustettuna
1dl kesän
mansikoita pakkasesta soseutettuna
Kypsennä broilerit pannulla öljyssä ja mausta oman mielen
mukaan. Viipaloi omena, päärynä, avokado ja tomaatit sopivan kokoisiksi
paloiksi ja asettele ne rucolan päälle. Murusta aurajuusto salaattiin ja asettele
viipaloitu broilerifilee salaatin päälle. Kaada päälle mansikkasose
kastikkeeksi.
Jouluna tuli leivottua sämpylöitä... Niin lahjaksi kuin loppuvuodeksi ;D
Kissamme Kuikan Teppo. |
Kommentit
Lähetä kommentti