Hedelmäinen kanasalaatti

Jahas! Se on vuosi taas vaihtunut. Onneksi itse en vielä vanhene seuraavaan puoleen vuoteen ;). Syksy meni ihan huimaa vauhtia ja työt pitivät kiireisenä. Joensuussa tuli käytyä kavereita moikkailemssa ja kotonakin, Salossa on tullut piipahdettua pari kertaan. Näköjään viimeksi, kun on tänne tullut päiviteltyä, on ollut (kuvista päätellen) vielä kesä :D. Kesää onkin hyvä muistella raikkaan salaatin kautta:

Hedelmäinen kanasalaatti:
Valitettavasti nyt ei ole kovin paljon mittoja ja määriä antaa, kun olen nälän mukaan heittänyt aineksia joukkoon…

100-150g/hlö broilerinrintafilettä
                      mausteita: suolaa, pippuria, madras currya ja piri piriä
                      oliiviöljyä paistamiseen
1                    vihreä omena
1                    päärynä
                      kirsikkatomaatteja
                      rucolaa
½                   avokado
                      aurajuustoa murustettuna
1dl                 kesän mansikoita pakkasesta soseutettuna


Kypsennä broilerit pannulla öljyssä ja mausta oman mielen mukaan. Viipaloi omena, päärynä, avokado ja tomaatit sopivan kokoisiksi paloiksi ja asettele ne rucolan päälle. Murusta aurajuusto salaattiin ja asettele viipaloitu broilerifilee salaatin päälle. Kaada päälle mansikkasose kastikkeeksi.

Jouluna tuli leivottua sämpylöitä... Niin lahjaksi kuin loppuvuodeksi ;D


Kissamme Kuikan Teppo.

Kommentit

Suositut tekstit