Kanapizza

Tämä kuva on ehdottomasti yksi lempikuvistani. 

Kevät vain etenee ja tuntuu, etten saa mitään aikaiseksi. Samalla kun seinälläni olevan ”tekemättömät työt”-taulun laput vähenevät, uusia ilmestyy takaisin. Eivätkö ne nyt ikinä lopu!?  Ruokaan olen sentään jotenkin saanut aikaiseksi tehtyä. Sekin on kärsinyt kaiken hässäkän keskellä. Eilen kuitenkin tein kanapizzaa. Lidlistä asti kävin hakemassa intialaista mausteseosta ja hyvä ostos olikin!
Kevättä ilmassa... sisällä :) 
Hyväksi osottautunut intialainen mausteseos. 

Pari henkistä romahtamista on myös jo mahtunut viikkoon. Ensimmäisestä selvisi juttelemalla kavereille.. no se ei kuitenkaan tuonut pysyvää tulosta, koska henkinen romahtaminen numero 2 tapahtui alta aika yksikön. Siihen auttoi shoppailu. Olo on edelleen pysynyt mitä mainiompana! :D

Huomenna menen katsomaan Sami Hedbergiä, vähän huumoria elämään, tai jotain :D. Jospa huomenna olisi se päivä kun taas saan über-aktiivisuuskohtauksen ja saan vaikka mitä aikaiseksi. Hope so!
Shoppailureissulla tarttui mukaan mm. emaloitu kulho ja muumipatalaput.

Ai niin! Osana luokanopettaja opintojani, perustin käsitöitäkäsittelevän blogin. Ajattelin, että voisin sinne koota tarkempia postauksia käsitöistä, joita aina silloin tällöin teen. Se on tällä hetkellä vielä opintojakson käytössä, joten en voi vielä kirjoittaa sinne valmistusohjetta virkatuille tähtipannunalusille, mutta heti kun saan kurssin suoritetuksi, niin sitten kirjoittelen.

Pohja:
1½ dl             kädenlämpöistä vettä
1/3                 tuorehiivaa
½ tl                suolaa
2 rkl               oliiviöljyä
¾ dl               grahamjauhoja
2,5-3 dl         durum-jauhoja

Liuota hiiva lämpimään veteen. Lisää joukkoon suola ja öljy. Lisää jauhot osissa ja vaiva taikina tasaiseksi. Anna kohota kaksinkertaiseksi. Kauli pyöreäksi pizzaksi graham-jauhoilla jauhotetulla pöydällä.

Täyte:
2 dl                Créme Bonjour cuisine: valkosipuli ja yritit
40 g               baby pinaatinlehtiä
400 g             kananrintafileitä pieniksi kuutioiksi pilkottuna
                      intialaista mausteseosta
                      suolaa
1 tlk               pieniä ananaspaloja
170 g             aurajuustoa
3 dl                juustoraastetta

Laita uuni kuumenemaan 275 asteeseen. Paista kanapalat kypsäksi ja mausta intialaisella mausteseoksella ja suolalla.


Levitä créme bonjour pohjalle ja lisää päälle karkeaksi silputut pinaatinlehdet, paistettu kana, ananaspalat ja murennettu aurajuusto. Lopuksi päälle juustoraastetta. Paista uunin keskitasossa 10-15 minuuttia.
Ilosaari.
Varjoselfie ;)


Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit