Kanapizza
Tämä kuva on ehdottomasti yksi lempikuvistani. |
Kevät vain etenee ja tuntuu, etten saa mitään aikaiseksi. Samalla kun seinälläni olevan ”tekemättömät työt”-taulun laput vähenevät, uusia ilmestyy takaisin. Eivätkö ne nyt ikinä lopu!? Ruokaan olen sentään jotenkin saanut aikaiseksi tehtyä. Sekin on kärsinyt kaiken hässäkän keskellä. Eilen kuitenkin tein kanapizzaa. Lidlistä asti kävin hakemassa intialaista mausteseosta ja hyvä ostos olikin!
Pari henkistä romahtamista on myös jo mahtunut viikkoon.
Ensimmäisestä selvisi juttelemalla kavereille.. no se ei kuitenkaan tuonut
pysyvää tulosta, koska henkinen romahtaminen numero 2 tapahtui alta aika
yksikön. Siihen auttoi shoppailu. Olo on edelleen pysynyt mitä mainiompana! :D
Huomenna menen katsomaan Sami Hedbergiä, vähän huumoria
elämään, tai jotain :D. Jospa huomenna olisi se päivä kun taas saan
über-aktiivisuuskohtauksen ja saan vaikka mitä aikaiseksi. Hope so!
Ai niin! Osana luokanopettaja opintojani, perustin käsitöitäkäsittelevän blogin. Ajattelin, että voisin sinne koota tarkempia postauksia
käsitöistä, joita aina silloin tällöin teen. Se on tällä hetkellä vielä
opintojakson käytössä, joten en voi vielä kirjoittaa sinne valmistusohjetta
virkatuille tähtipannunalusille, mutta heti kun saan kurssin suoritetuksi, niin
sitten kirjoittelen.
Pohja:
1½ dl kädenlämpöistä
vettä
1/3 tuorehiivaa
½ tl suolaa
2 rkl oliiviöljyä
¾ dl grahamjauhoja
2,5-3 dl durum-jauhoja
Liuota hiiva lämpimään veteen. Lisää joukkoon suola ja öljy.
Lisää jauhot osissa ja vaiva taikina tasaiseksi. Anna kohota kaksinkertaiseksi.
Kauli pyöreäksi pizzaksi graham-jauhoilla jauhotetulla pöydällä.
2 dl Créme
Bonjour cuisine: valkosipuli ja yritit
40 g baby
pinaatinlehtiä
400 g kananrintafileitä
pieniksi kuutioiksi pilkottuna
intialaista
mausteseosta
suolaa
1 tlk pieniä
ananaspaloja
170 g aurajuustoa
3 dl juustoraastetta
Laita uuni kuumenemaan 275 asteeseen. Paista kanapalat
kypsäksi ja mausta intialaisella mausteseoksella ja suolalla.
Ihania kuvia Ella! <3
VastaaPoista