Jauheliha-kesäkurpitsakastike spagetilla
400 g naudan
jauhelihaa
öljyä
1 dl vanhaa
kuivaa valkoviiniä jääkaapin perukoilta ;)
2 valkosipulin
kynttä
2 haarukallista vehnäjauhoja
2 dl vettä
1 raastettu
kesäkurpitsa
1 basilika
puskan lehdet
1 lihafondy
pippuria
suolaa
Kuullota hienoksi silputtu sipuli pienessä tilkassa öljyä
paistokasarissa. Lisää joukkoon valkoviini ja anna keittyä kasaan. Lisää
jauheliha ja ruskista se. Lisää joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet.
Sirottele joukkoon vehnäjauho ja sekoita, niin ettei jauhoa
näy. Lisää vesi. Lisää kesäkurpitsa, basilika, lihafondy ja pippuri. Keitä
hiljaisella lämmöllä noin 10 min. Jos kastike tuntuu tönköltä, lisää hieman
vettä. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.
Kommentit
Lähetä kommentti