Aurajuustolevite ja lohisalaatti
Yliopistomme ravintoloissa on aina silloin tällöin tarjolla
aurajuustolevitettä. Se on todella hyvää ja aina haaveilen, että sitä olisi
tarjolla kun niinä harvoina kertoina käyn yliopistolla syömässä. Viimeksi kun
sitä oli tarjolla, päätin katsoa mitä aineita levitteeseen käytettään, pistin
muistiin, kävin kotimatkalla kaupassa ja voilà! Aurajuustolevite á la Ella oli
valmis. Omskis omskis!
Aurajuustolevite:
250 g rasvatonta
maitorahkaa
200 g tuorejuusto
(philadelphia)
170 g aurajuustoa
murustettuna
½-1 tl suolaa
Sekoita ainekset yhteen ja anna maustua jääkaapissa
puolituntia.
Lohisalaatti:
Suolalla, pippurilla ja sitruunalla maustettua uunilohta
Rucolaa
Purjoa
Tomaattia
Kurkkua
Tuorepuristettua sitruunanmehua.
Kommentit
Lähetä kommentti