Aurajuustolevite ja lohisalaatti

Yliopistomme ravintoloissa on aina silloin tällöin tarjolla aurajuustolevitettä. Se on todella hyvää ja aina haaveilen, että sitä olisi tarjolla kun niinä harvoina kertoina käyn yliopistolla syömässä. Viimeksi kun sitä oli tarjolla, päätin katsoa mitä aineita levitteeseen käytettään, pistin muistiin, kävin kotimatkalla kaupassa ja voilà! Aurajuustolevite á la Ella oli valmis. Omskis omskis!
 
Aurajuustolevite:
250 g             rasvatonta maitorahkaa
200 g             tuorejuusto (philadelphia)
170 g             aurajuustoa murustettuna
½-1 tl            suolaa

Sekoita ainekset yhteen ja anna maustua jääkaapissa puolituntia.

Lohisalaatti:
Suolalla, pippurilla ja sitruunalla maustettua uunilohta
Rucolaa
Purjoa
Tomaattia
Kurkkua

Tuorepuristettua sitruunanmehua.



Kommentit

Suositut tekstit