Kana-nuudelisalaatti
Kinkkinen paikka taas kun en millään meinannut keksiä mitä sitä
haluaisi syödä. Nuudeleita teki ihan hulluna mieli, mutta missä muodossa…? No
salaattinapa tietenkin. Om om om! :D Löysin kaupasta vieläpä tuollaisia
nuudeleita, joissa on normaalia vähemmän rasvaa ja siten huomattavasti vähemmän
kaloreita kuin muissa nuudeleissa. Loistava löytö siis!
Reseptistä tulee kolme annosta.
Kana:
3 kanan
rintafileetä
2 tl margariinia
paistamiseen
mausteita: piripiriä, suolaa ja pippuria
Kuumenna paistin pannu ja lisää siihen rasva. Ruskista
kanapaloja molemmilta puolita ja peitä kannella. Laske lämpötilaa puoleen ja
anna hautua kypsäksi. Mausta mielesi mukaan. Siirrä kanat lautaselle
vetäytymään folion alle.
Herkkusienilisuke:
5 pientä
herkkusientä
2 valkosipulin
kynttä hienoksi raastettuna
suolaa
oliiviöljyä
Jatka sienien ja valkosipulin paistamista paistinpannulla,
jossa paistoit kanat. Lisää tarvittaessa hieman öljyä. Paista muutaman minuutin
ajan.
Nuudelit:
6 dl vettä
keittämiseen
240 g nuudeleita
1 kanafondy
Kiehauta vesi ja anna fondyn liueta veteen. Lisää nuudelit
ja keitä paketin ohjeen mukaan.
Lisäksi:
3 tomaattia
rucolaa
kurkkua
avokadoa
Mie inspiroidun tästä ja tehin viime viikolla kans kanaruokaa ;)
VastaaPoistaOstin (osinki vahingossa) kaupasta kananpaistipaloja! Tein kans nuudeleita ja tuo kanafondue on kyllä hyvä! Sitä ei tarvi paljoa ja makua tuli. NamNam.
Tosin omhan ruokaan tehin kaveriksi wokvihanneksia vähän kookosöljyssä paistellen ;)
nami! Wokvihannekset kuulostaa kans tosi hyvälle :P
VastaaPoista