Kana-nuudelisalaatti

Kinkkinen paikka taas kun en millään meinannut keksiä mitä sitä haluaisi syödä. Nuudeleita teki ihan hulluna mieli, mutta missä muodossa…? No salaattinapa tietenkin. Om om om! :D Löysin kaupasta vieläpä tuollaisia nuudeleita, joissa on normaalia vähemmän rasvaa ja siten huomattavasti vähemmän kaloreita kuin muissa nuudeleissa. Loistava löytö siis!


Reseptistä tulee kolme annosta.
Kana:
3                    kanan rintafileetä
2 tl                 margariinia paistamiseen
mausteita: piripiriä, suolaa ja pippuria

Kuumenna paistin pannu ja lisää siihen rasva. Ruskista kanapaloja molemmilta puolita ja peitä kannella. Laske lämpötilaa puoleen ja anna hautua kypsäksi. Mausta mielesi mukaan. Siirrä kanat lautaselle vetäytymään folion alle.

Herkkusienilisuke:
5                    pientä herkkusientä
2                    valkosipulin kynttä hienoksi raastettuna
                      suolaa
                      oliiviöljyä

Jatka sienien ja valkosipulin paistamista paistinpannulla, jossa paistoit kanat. Lisää tarvittaessa hieman öljyä. Paista muutaman minuutin ajan.

Nuudelit:
6 dl                vettä keittämiseen
240 g             nuudeleita
1                    kanafondy

Kiehauta vesi ja anna fondyn liueta veteen. Lisää nuudelit ja keitä paketin ohjeen mukaan.

Lisäksi:
3                    tomaattia
                      rucolaa
                      kurkkua

                      avokadoa

Kommentit

  1. Mie inspiroidun tästä ja tehin viime viikolla kans kanaruokaa ;)
    Ostin (osinki vahingossa) kaupasta kananpaistipaloja! Tein kans nuudeleita ja tuo kanafondue on kyllä hyvä! Sitä ei tarvi paljoa ja makua tuli. NamNam.
    Tosin omhan ruokaan tehin kaveriksi wokvihanneksia vähän kookosöljyssä paistellen ;)

    VastaaPoista
  2. nami! Wokvihannekset kuulostaa kans tosi hyvälle :P

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit