Tonnikalapastaa jämä pepperonilla
Muurame. |
Viimeisestä pepperoni pizzasta jäi noin 50 grammaa
pepperonia yli. Lisäksi patikoinnista jäi yksi tölkki tonnikalaa - mitä niistä
syntyykään? No tonnikalapepperonipastaa.
Tonnikalapepperonipasta:
2½ dl kauramakaronia
200 g Philadelphia
tuorejuustoa
1 tkl (150g) tonnikalapaloja
vedessä
½ nippu ruohosipulia
2 kynttä
valkosipulia
50 g pepperoniviipaleita
paloiteltuna
ripaus
suolaa
rouhittua
mustapippuria
200 g fetaa
Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan. Leikkaa valkosipulit
pieniksi paloiksi. Valuta vesi makaronista ja jätä pasta hetkeksi lävikköön
odottamaan. Laita kattila takaisin liedelle ja kuumenna hetki. Lisää kuumaan
kattilaan pepperoni ja valkosipuli. Paista hetki. Lisää joukkoon tonnikala,
pasta ja tuorejuusto. Leikkaa ruohosipuli ja feta pieniksi paloiksi ja lisää ne
pastan joukkoon suolan ja pippurin kera. Tarjoile heti vihreän salaatin kera.
Etelänruttojuuri kukkimassa.
Kevätmaisemia Muuramesta - geokätköilyreissulta.
Leipääkin on tullut leivottua: neljän siemenen sämpylöitä: seesamin-, pellavan-, auringonkukan- ja unikonsiemenillä. Lisäksi joukkoon lorahdi oliiviöljyn lisäksi avokado- ja seesamiöljyä. |
Kommentit
Lähetä kommentti