Tonnikalapastaa jämä pepperonilla

Muurame.

Viimeisestä pepperoni pizzasta jäi noin 50 grammaa pepperonia yli. Lisäksi patikoinnista jäi yksi tölkki tonnikalaa - mitä niistä syntyykään? No tonnikalapepperonipastaa.
 
Tonnikalapepperonipasta:
2½ dl             kauramakaronia
200 g             Philadelphia tuorejuustoa
1 tkl (150g)   tonnikalapaloja vedessä
½ nippu         ruohosipulia
2                    kynttä valkosipulia
50 g               pepperoniviipaleita paloiteltuna
                      ripaus suolaa
                      rouhittua mustapippuria
200 g             fetaa


Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan. Leikkaa valkosipulit pieniksi paloiksi. Valuta vesi makaronista ja jätä pasta hetkeksi lävikköön odottamaan. Laita kattila takaisin liedelle ja kuumenna hetki. Lisää kuumaan kattilaan pepperoni ja valkosipuli. Paista hetki. Lisää joukkoon tonnikala, pasta ja tuorejuusto. Leikkaa ruohosipuli ja feta pieniksi paloiksi ja lisää ne pastan joukkoon suolan ja pippurin kera. Tarjoile heti vihreän salaatin kera. 

 Etelänruttojuuri kukkimassa.


Kevätmaisemia Muuramesta - geokätköilyreissulta.


Leipääkin on tullut leivottua: neljän siemenen sämpylöitä: seesamin-, pellavan-, auringonkukan- ja unikonsiemenillä. Lisäksi joukkoon lorahdi oliiviöljyn lisäksi avokado- ja seesamiöljyä.

Kommentit

Suositut tekstit